fbpx

CATEGORII PRODUSE

MATERIALE FONOABSORBANTE

MATERIALE PENTRU IZOLAREA PARDOSELII

BENZI

PROFILE

CEA MAI SUBȚIRE SOLUȚIE DE IZOLARE FONICĂ

Grosimea 28 mm, ∆RW = 9-10 dB

Sistem subțire cu montare fără carcasă, echilibrat în ceea ce privește raportul preț-calitate. Combate eficient zgomotul aerian: sunete TV, conversații, plânsul bebelușului. Se folosește în clădiri de apartamente și case de țară, în spații nerezidențiale.

IZOLARE FONICĂ SUB TAVAN EXTENSIBIL

Grosimea 41 mm, ∆RW = 4 dB

Un sistem economic pentru tavanele extensibile unde e necesar respectatarea grosimii minime. Vă permite să eliminați „efectul de tobă” și reduce transmiterea zgomotului din aer.

IZOLARE FONICĂ SUB ȘAPĂ

Grosimea – 10 mm, ∆LnW ~ 33 dB

Sistemă de izolare fonică sub șapă cu raport echilibrat grosime-eficiență. Reduce semnificativ sunetele aparatelor de uz casnic, plânsul copilului, lătratul câinilor, pașii, căderea și mișcarea obiectelor. Este utilizat în apartamente de clasa comfort și business, în case suburbane, la mari obiecte guvernamentale și comerciale, în instituții medicale, hoteluri, grădinițe etc.

PERETE DESPĂRȚITOR FONOIZOLANT

Grosimea 107 mm, RW = 59 dB

Protejează de zgomotul aparatelor de uz casnic, de plânsul copiilor, de muzică tare, de lătratul câinilor, de instrumentele muzicale. Se utilizează în apartamente de clasă confort și business, hoteluri, case suburbane, cabinete, săli de comferință etc.

Decor și acustica

Izolare fonică

SOLICITĂ APEL

PORTFOLIU